الیاف پلاستیکی عاجدار  بتن

انواع الیاف مخصوص بتن ( بتن الیافی )

 

امروزه با پیشرفت های صورت گرفته در کشور در زمینه صنعت بتن ، استفاده از الیاف بتن هم رواج و گسترش زیادی پیدا کرده است. الیاف دارای انواع مختلفی می باشد که از جمله آنها می توان به الیاف پلاستیکی عاجدار بتن ، الیاف فلزی ، الیاف شیشه ، الیاف پلی پرویپلن و ... اشاره کرد.

شما می توانید جه آشنایی با میزان مصرف انواع الیاف ، دریافت مشاوره و مشخصات فنی در زمینه انواع الیاف بتن و روش مصرف و نیز اخذ قیمت و تهیه انواع الیاف بتن از جمله الیاف عاجدار پلاستیکی بتن با بخش بازرگانی کلینیک فنی و تخصصی بتن ایران ( رایحه بتن سبز ) 44618462-44618379-09120916272 ، تماس حاصل فرمایید.

 

الیاف پلیمری ماکرو سازه ای در بتن شکل پذیر قابل ارتجاع بجای توری فلزی یا الیاف فولادی به بتن و شاتکریت اضافه می گردد . مواد اصلی الیاف پلیمری ( پلی الفین ) خالص با مقاومت کششی 500 مگا پاسکال می باشد . شکل عاج بی نظیر هر فایبر گیر دارای محکمی در بتن ایجاد می کند . الیاف عاجدار را می توان در هر زمانی در حال اجرا به بتن سازه تراک میکسر و بتن آماده اضافه کرد . میزان مصرف الیاف عاج دار بستگی به نیازمندی های پروژه داشته و میتوان به مقدار 5/2 تا 9 کیلوگرم در متر مکعب بتن استفاده کرد.

 

مزایای الیاف پلیمری :

-قیمت ارزان ( حداقل 30% ارزان تر از آرماتور )

-افزایش مقاومت کششی ، برشی و خمشی در بتن

-زنگ نمی زند و مقاوم در برابر خوردگی

-پیشگیری از ایجاد ترک در بتن

-افزایش دوام بتن در مقابل خستگی حیاتی بتن

-افزایش مقاومت در برابر ضربه

-افزایش مقاومت در برابر تنشهای ناشی از چروک خوردگی بتن

-افزایش پایداری بتن در اثر کشش ، شوک حرارتی و انفجار

-پایداری و جذب انرژی خمشی در طولانی مدت

-افزایش مقاومت بتن در مقابل نیروی زلزله و بارهای زنده

-افزایش سهولت اجرا

 

موارد کاربرد الیاف پلیمری:

-ترمیم سازه ها ، بتن پاششی ، گذرگاههای فرودگاه ، ورزشگاهها ، سرریز سدها ، تقویت زمین

 

 

 

 

 

تاریخچه الیاف

در زمان‌های گذشته، از الیاف جهت تقویت ملات‌های ترد و شکننده استفاده می‌شد که مشهورترین و پرطرفدارترین‌ به علت ارزانی‌کاه است.‌ برای تقویت آجرهای خشتی و ملات کاهگل در اندودها در قبال ترک خوردگی که بعد از خشک شدن به وجود می‌آید، به کار رفته و در حال حاضر نیز ارزانترین نوع ملات در مناطق روستایی کشور است. استفاده از کاه و مخصوصاً موی دم اسب ‌یا بز در بناهای قدیمی ایران به خصوص گنبدها سابقه طولانی و تاریخی دارد‌. کاربرد الیاف فولادی از اواسط قرن اخیر آغاز شده و تاریخ دقیقی در مورد استفاده از این روش در دسترس نیست ولی افراد مختلف با استفاده از روش‌های متفاوتی نظیر کاربرد تکه‌های سیم یا بریده‌های فلز در داخل بتن، امتیاز این نوع روش را به نام خود به ثبت رسانده‌اند.

 

 

بتن الیافی

بتن الیافی در حقیقت نوعی کامپوزیت است که با به کارگیری الیاف تقویت کننده داخل مخلوط بتن، مقاومت کششی و فشاری آن، فوق‌العاده افزایش می‌یابد‌. این ترکیب کامپوزیتی، یکپارچگی و پیوستگی مناسبی‌ داشته و امکان استفاده از بتن به عنوان یک ماده شکل پذیر جهت تولید سطوح مقاوم پرانحنا را فراهم می‌آورد‌. بتن الیافی از قابلیت جذب انرژی بالایی نیز برخوردار است و تحت اثر بارهای ضربه‌ای به راحتی از هم پاشیده نمی‌شود. شاهد تاریخی این فناوری، کاربرد کاهگل در بنای ساختمان است. در واقع بتن الیافی نوع پیشرفته این تکنولوژی است که الیاف طبیعی و مصنوعی جدید، جانشین کاه و سیمان جانشین گل به کار رفته در ترکیب کاهگل شده‌اند. ‌به طور مثال در ساخت کف سالن‌های صنعتی، می‌توان از این نوع بتن به جای بتن آرماتوری متداول سود جست این نوع بتن از بهترین مصالح مورد استفاده در ساخت بناهای مقاوم به ضربه، همچون سازه پناهگاه‌ها و انبارهای نگهداری مواد منفجره به شمار می‌رود و بنای شکل گرفته از بتن، قابلیت فوق العاده‌ای در جذب انرژی ضربه دارد.

 

نقش الیاف در بتن‌

مزایا و نقش مهم الیاف در بتن الیافی باعث شده که مورد علاقه اکثر مهندسین و طراحان قرار بگیرد. امکان بکارگیری در اکثر مناطق جغرافیایی، استفاده از متریال طبیعی و ارزان‌، دارای هزینه کم در مقایسه با حجم زیاد عملیات و شکل پذیری آن با توجه به اشکال هندسی طرح و کارایی مناسب و مقاومت بسیار بالا و مقاوم در برابر نیروهای فشاری و کششی و قابلیت جذب انرژی و پایداری در برابر ترک خوردن، از ویژگی‌های بارز این نوع بتن است‌‌.

 

طبقه بندی کاربردی بتن الیافی

با الیاف کم جهت کاهش میزان جمع شدگی در بتن ( 1?> حجم ‌ الیاف)

با الیاف متوسط یا بتن الیافی معمولی جهت اصلاح خواص سازه‌ای ‌ نظیر برش، عرض ترک و رفتار خمشی (بیشتر در کف صنعتی به کار می‌روند)

‌این نوع از بتن‌ها خود به چندین دسته تقسیم می‌شوند‌.

 

بر پایه مصالح شیمیایی ‌

بتن‌های حریره الیافی

مواد مرکب مهندسی بر پایه مصالح سیمانی (بتن‌های الیافی ‌شکل پذیر)‌

 

مزایا : مزایای این نوع بتن در مقایسه با بتن معمولی را می‌توان بطور خلاصه به شرح ذیل بیان داشت.

·         مقاومت زیاد در مقابل تنش‌های خستگی

·        مقاومت بسیار عالی در مقابل ضربه

·        قابلیت کششی خوب (ظرفیت زیاد کرنش)

·        قابلیت باربری زیاد بعد از ترک خوردگی

·        مقاومت کششی، خمشی و برشی زیاد طاقت خیلی زیاد

·        این مصالح بر خلاف بتن معمولی قادر به تحمل تنش‌ها و کرنش‌ها کششی قابل ملاحظه در بارهای کششی است و می‌توان از آن در

·        طراحی استفاده کرد. در این مواد، ترک خوردگی از حالت ترک‌های متمرکز خارج شده‌ و بصورت ترک‌های متعدد ظاهر شده است. این رفتار در افزایش شکل پذیری اعضا و مهمتر از آن در پایانی سازه‌های بتنی تأثیرات چشمگیری دارد.

·        با اتکا بر ظرفیت کرنش پذیری این مصالح در فشار می‌توان از میزان آرماتورهای محصور کننده در نواحی فشاری کاست.

·        مقاومت برشی در این بتن‌ها و رفتار آنها به گونه‌ای است که می‌توان آرماتورهای برشی را حذف نمود.

·        از دیگر مزایای استفاده این مواد شکل پذیری در اعضای لرزه بر، افزایش میزان تغییر شکل‌های غیر الاستیک، عدم افت مقاومت و حفظ یکپارچگی در این تغییر شکل‌ها است که منجر به دست یابی به رفتار آسیب مدار می‌شود.

 

عامل‌های کیفیت

به طور کلی کیفیت بتن الیافی می‌تواند به عامل‌های عمده زیر بستگی داشته باشد.

·        نسبت‌های مخلوط بتن

·        مشخصات هندسی الیاف فولادی

·        نسبت طول به قطر الیاف

·        مهار مکانیکی و زبری سطح الیاف

·        مشخصات فیزیکی و جنس الیاف فولادی

 

الیاف شیشه‌

اضافه کردن الیاف شیشه به بتن به شدت بر کاهش کارایی بتن تازه تأثیر می‌گذارد. بنابراین باید از روانسازهای مناسب استفاده کرد و شیوه مناسب اختلاط را نیز تجربه کرد. همچنین الیاف شیشه‌ای به شدت تمایل دارند که در بتن تازه به یکدیگر چسبیده و گلوله شوند که به این پدیده گلوله شدن الیاف می‌گویند. واضح است که در صورت وقوع این پدیده، توزیع الیاف دیگر یکنداخت نبوده و بنابراین برای برطرف کردن آن باید چاره اندیشی کرد.

 

الیاف فولادی

الیاف فولادی به منظور بهبود بخشیدن به خواص بتن، کاربرد وسیعی را در سازه‌های بتنی و بتن مسلح پیدا کرده است.‌ یکی از مهمترین نقش‌های الیاف فولادی در بتن افزایش مقاومت کششی بتن بوسیله کاهش ایجاد ریزترک‌های حاصله از بارگذاری خارجی است.‌

 

Concrete Metal Fibers

الیاف فولاد آلیاژی بتن

 

شرح :

الیاف آلیاژی فولاد  با سیم  فولادی کربن پایین و نورد سرد با بهترین کیفیت توسط صنایع فولاد کره کریلی  از بهترین و با کیفیت ترین مواد سیمی که در ردیف و رنج بالای می باشد تولید می شود. 

 

شرح کلی الیاف آلیاژی :

منطبق  با استاندارد :  ASTM510M

  • مقاومت کششی  :    1200~700  مگاپاسکال
  • نیروی پیوندی قوی در بتن بوسیله دوخت
  • شکل ظاهری  : الیاف چسبیده بصورت نواری
  • بسته بندی  :  بسته بندی چیدمانی یکنواخت بدونه جای خالی رد فیبر
  • سرهای خمیده نیمه قلابی در داخل بتن به عنوان تکیه گاه عمل می کند و تاثیر شگرفی در کنترل و پایداری و مقاومت را در برابر سستی دارد

 

مزایای الیاف آلیاژی  :

  • کاهش نیروی انسانی  هنگام اختلاط این مواد در بتن
  • صرفه جوی در ساعات کار  ؛ اختلاط فیبر فولادی سریع امکان پذیر است که می توان بدونه تاخیر در کار اجرای خطوط لوله تونل بتنی و شاتکریت مداوم و سریع اقدام نمود . 
  • تجهزات ساده ؛ در صورت استفاده از الیاف الیاژی در زمان استفاده نیاژی به پخش کننده الیاف نیست .

 

کیفیت الیاف آلیاژی :

  • بی نظیر با قابلیت پخش
  • برخلاف ذرات دانه ای شکل طراحی شده حجم میتوان  100% برای تقویت بتن استفاده نمود . 
  • با استفاده از این الیاف می توان به یک بتن سخت دست یافت .

 

 

 ویژگیهای الیاف آلیاژی :

  • افزایش مقاومت در برابر سستی ، مقاومت کششی با انعطاف بالا ، مقاومت در برابر نیروی شکست ، مقاومت فشاری .
  • افزایش مقاومت در برابر ترکهای ، بعد از خشک شدن .
  • مقاومت در برابر انفجار  بسیار بالا (انجام اصلاح درشکست ترکها )
  • ایجاد نیروی پس تنیدگی بعد از وقوع انفجار
  • افزایش ماندگاری  و دوام
  • افزایش پایداری در زمان
  • بهبود مقاومت و جلو گیری از سستی در زمان زلزله
  • افزایش ماندگاری و دوام
  • جلوگیری از ترک (کنترل ترک) با انقباض پلاستیکی ترکها
  • مقاومت بالا در برابر فرسایش و خوردگی .
  • افزایش ویژگی های بتن که منجر به کاهش ضخامت بتن در کشش برش می گردد .
  • تشدید انسجام بتن با توزیع الیاف آلیاژی.
  • بهبود هزینه ها،قابلیت ساخت و ایمنی بدونه نیاز به مش و صفحات مش.
  • تقویت سه بعدی موثر درون بتن .
  • جلو گیری موثر در ساختار اعضاء با متوقف کردن خوردگی با یون منفی .

 

موارد مصرف :

الیاف فولادی را می توان در ساخت تونل ها ، سدها ، نیروگاها ، جاده های اسفالت بتنی ، عرشه پل ها  و سدها ، تراورس های راه آهن ، کف سازی های تجاری و صنعتی ، باند فرودگاه ،عرشه ها ، پوشش ها ، تثبیت شیب ، و دیگر برنامه های ویژه به جای استفاده از مش  استفاده نمود.

 

بسته بندی :

الیاف فلزی بتن ،   در کیسه های 20 کیلوگرمی عرضه می گردد.

 

 

انبار داری :

در محیط خشک و به دور از تابش مستقیم خورشید نگهداری شود.

 

عمر نگهداری :

در محیط سرپوشیده خنک ، به دور از رطوبت و  در بسته بندی اولیه تا 24 ماه قابل استفاده میباشد .

 

ایمنی :

الیاف فلزی بتن ماده ای کم ضرر می باشد. در شرایط عادی آسیبی به پوست نمی رساند. اما به عنوان یک ترکیب شیمیایی و رعایت موارد احتیاطی برای جلوگیری از تماس با پوست و با چشم از دستکش های محافظ و عینکاستفاده شود و یا پس از تماس مستقیم با پوست و یا چشم با آب شسته شود.

 

خدمات فنی :

بخش فنی شرکت رایحه بتن سبز ( کلینیک فنی و تخصصی بتن ایران ) در جهت استفاده صحیح از مواد خود ، آماده همکاری و انجام خدمات میباشد .

 

 

 

 

عبارت و کلمات مرتبط :

قیمت الیاف پلاستیکی عاجدار ، فروش الیاف پلاستیکی عاجدار ، الیاف پلاستیکی عاجدار چیست ، انواع الیاف پلاستییکی عاجدار بتن ، تولید کننده انواع الیاف پلاستیکی عاجدار بتن ، خرید الیاف شیشه ، قیمت انواع الیاف شیشه ، قیمت الیاف سنتتیک ، الیاف بتن نفیس ، فیبر بتن ، خرید الیاف شیشه بتن ، الیاف سیمانکاری ، میزان مصرف الیاف بتن ، فروش الیاف بتن ، الیاف بتن تبریز ، الیاف فولادی زنجان ، فروش الیاف فولادی در اصفهان ، شرکت فروش الیاف فلزی ، الیاف مخصوص بتن ، انواع الیاف بتن ، فروش الیاف بتن مشه ، طرح اختلاط بتن الیافی ، فروش الیاف بتن در اصفهان ، بتن الیافی frc، قیمت الیاف بتن ، فروش الیاف بتن ، قیمت الیاف فلزی ، میزان مصرف الیاف فلزی.

 


خبر مایه
آمار وبلاگ

بازدید امروز :7
بازدید دیروز :0
کل بازدید : 10282
کل یاداشته ها : 21


طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ