اجرای کف سازی با هارد ملات :
اجرای کف سازی هارد ملات بیشتر در مکان های صنعتی کاربرد دارد و در اصل هارد ملات یک بتن پر مقاوم با ضخامت 1 تا 2 سانتی متر می باشد.
اجرای هارد ملات بر روی بتن تازه انجام می شود و در صورت قدیمی بودن بتن، حتما باید حداقل 8 سانتی متر بتن تازه ریخته شود بعد هارد ملات اجرا شود و زمانی که 13 ساعت از عمر بتن گذشته باشد به آن بتن قدیمی گویند.
قیمت دستمزد اجرای کف سازی هارد ملات به چندین عامل بستگی دارد که یکی از آن ضخامت اجرای هارد ملات است یعنی هرچه ضخامت کفپوش هارد ملات بیشتر باشد قیمت اجرای هارد ملات هم بالا می رود و برعکس، هر چه ضخامت اجرای هارد ملات کم باشد هزینه اجرای هارد ملات کم می شود.
دلیل دیگر تغییر قیمت اجرای کف سازی هارد ملات متراژ پروژه می باشد یعنی هر چه متراژ پروژه بالا باشد قیمت اجرای هارد ملات پایین می آید و هر چه متراژ پروژه کم باشد قیمت اجرای هارد ملات بالا می رود.
کاربرد اجرای کف سازی هارد ملات :
در کارگاه ها و صنایع صنعتی که در معرض رفت و آمد و فشار های زیادی بر کفپوش است مورد استفاده قرار می گیرد و برای بهبود سطح و مقاوم کردن کفپوش هم مورد استفاده قرار می گیرد.
ویژگی اصلی اجرای کف سازی هارد ملات این است که مدت ماندگاری زیادی دارد و بعد از اجرا هم به راحتی می توان روی آن را با دستگاه ساب صیقلی کرد.
مزایای اجرای کف سازی هارد ملات :
· مقاومت بالا در برابر عدم تولید گردو غبار
· ضد آب بودن و در سالن های مرطوب مورد استفاده قرار می گیرد
· مقاومت سایشی بالا در برابر ترافیک های سنگین
· غیر قابل سرخوردگی و همچنین ضد لغزندگی
· مقاوم در برابر نفوذ مواد نفتی و روغنی
· مقاومت بالا در برابر انجماد و یخ زدگی
· زیبایی و تنوع رنگی
· و…
نحوی اجرای هارد ملات :
آماده کردن سطح برای اجرای بتن ریزی و بعد اجرای بتن با عیار 350 و به از مدتی اجرای هارد ملات بر روی بتن تازه، بتن تازه باید طوری باشد که وقتی روی آن راه می روید فرو نروید و فقط جای پایتان بماند.
برای اجرای هارد ملات ابتدا باید محصول را با مقداری مشخص آب حل کرد تا به حالت خمیری در آید و بعد روی بتن تازه پخش کنید و بعد به وسیله شمشه کشی آن را یک دست می کنیم و بعد به وسیله ماله سینی و ماله برقی آن را صاف می کنیم و در پایان اجرای درزهای انقباضی، و در صورت صیقلی کردن می توان روی آن ساب زنی کرد.
اجرای هارد ملات به وسیله ماله پروانهای باعث می شود که شما سطحی کاملا صاف و صیقلی داشته باشید.
اجرای بتن سخت صنعتی بسته به شرایط بهره برداری و نوع سازه نیازمند مشخصات خاصی است مثلا در بعضی از پروژه ها نیاز به افزایش مقاومت بتن در برابر سایش و همچنین در بعضی از موارد نیاز به مقاومت بتن در برابر فشار وارده است.
برای خرید پودر رنگی و مشاوره در اجرای آرملات و همچنین قیمت آرملات می توانید با متخصصین شرکت کلینیک فنی و تخصصی بتن ایران تماس حاصل فرمایید.
آرملات چیست؟
آرملات یک لایه بتنی 1 تا 2 سانتی متر پر مقاوم است تشکیل شده است که مقاومت خوبی در برابر فشار و سایش دارد و بر روی حداقل 8 سانتی متر بتن تازه اجرا می شود (بتن تازه به بتنی گفته می شود که حداکثر از زمان اجرای بتن 12 ساعت نگذشته باشد ).
همچنین می توان آرملات را بر روی بتن قدیمی اجرا کرد ولی با چسب مخصوص ممکن است ولی توصیه نمی شود زیرا ماندگاری زیادی ندارد.
ضخامت لایه میانی بتن قدیمی و بتن سخت صنعتی حداقل باید 8 سانتی متر باشد و اجرای بتن سخت صنعتی به صورت پاششی و ملاتی انجام می شود .
اجرای بتن سخت صنعتی به صورت پاششی، یک نوع سخت کننده سطحی با پایه سیمانی است که برای مکان هایی با تردد کم کاربرد دارد و در رنگ های مختلف اجرا می شود.
بتن سخت صنعتی از سنگدانه های معدنی و سیمانی تشکیل شده است و در پارکینگ ها و انبار ها بیشترین کاربرد را دارد و در کیسه های 25 و 50 کیلویی بسته بندی می شود .
بتن سخت صنعتی باید در مکان هایی به دور از تابش خورشید و در مکان های سرپوشیده باید نگهداری شود که از بارندگی به دور باشد و حداکثر عمر مفید بتن سخت صنعتی یک سال است به شرط اینکه در جای خشک و به دور از نور خورشید نگهداری شود.
اجرای بتن سخت صنعتی در پیاده رو ها هم کاربرد دارد به طوری که امروزه از آن در جاهایی که دوچرخه سواری می شود هم اجرا می شود .
اجرای بتن با ماله برقی برای مسطح کردن سطح و همچنین برای مقاوم کردن سطح مورد استفاده قرار می گیرد.
بیشتر در اجرای کف سازی در پارکینگ ها و انبار ها مورد استفاده قرار می گیرد. ماله برقی (ماله موتوری ) یکی از وسایلی است که در ساخت و ساز پارکینگ ها و در کف سازی محوطه ها مورد استفاده قرار می گیرد.
در کف سازی بتن در پروژه های بزرگ نیاز به ابزار و ماشین آلات کار آمد است که ماله برقی (ماله موتوری ) یکی از این ابزار ها می باشد.
ماله پروانهای با سوخت گازوئیل – بنزین و برق کار می کند که نوع بنزینی آن بیشتر مورد توجه کاربران است.
دلایل استفاده از ماله پروانهای چیست :
· صاف کردن بتن به بهترین شکل بعد از بتن ریزی.
· از بین بردن حباب های سطحی و سوراخ های ریز موجود در سطح بتن.
· فشرده کردن سطح بتن.
· از بین بردن لبه هایی که در عملیات شمشه کشی ایجاد شده است.
· افزایش سرعت بتن ریزی در پروژه ها.
· انجام پروژه های بزرگ در مدت زمان کوتاهی.
· افزایش مساحت کار – اجرای بتن ریزی روزنامه 400 تا 1000 متر مربع.
امروزه اجرای بتن با ماله برقی در اقصی نقاط کشور مورد توجه پیمانکاران قرار گرفته است دلیل آن هم سریع تر و زیبا تر انجام شدن کار است.
اجرای بتن با ماله برقی باید طوری انجام شود که دیگر سطح در آینده نیازی به بازسازی یا ترمیم نداشته باشد و قبل از اجرای بتن بهتر است زیر سطح کار بتن مگر اجرا شود.
نام دیگر بتن مگر، بتن نظافت است که در واقع یک بتن ضعیف با عیار 100 تا 150 است قبل از اجرای بتن بهتر است سطح را صاف کنید تا بعد از اجرای بتن، سطح هیچ گونه نشستی نداشته باشد.
برای اینکه سطح کار شما زیاد عمر کند بهتر است بعد از اجرای بتن تا می توانید به آن آب بدهید تا بتن عمر بیشتری کند و همچنین باعث جلوگیری از ترک خوردگی بتن شود.
به تازگی به دلیل افزایش قیمت مصالح و تجهیزات بتن ریزی و همچنین بالا رفتن قیمت ماله پروانهای ، باعث بالا رفتن قیمت اجرای بتن کف با ماله پروانهای شده است ولی در پروژه های بزرگ قیمت اجرای بتن کف با ماله پروانهای تغییر چندانی نمی کند و این در صورتی است که اجرای بتن کف با ماله پروانهای در تمام نقاط کشور انجام می شود .
اجرای بتن ریزی با ماله برقی :
اجرای بتن ریزی با ماله برقی که یکی از کف سازی های صنعتی است و بیشتر کاربرد آن در انبارها، کارخانه ها، و پارکینگ ها می باشد . اجرای بتن با ماله برقی به شما کمک می کند که مقاومت بتن بالا رود و همچنین باعث جلوگیری از لغزندگی و ضد سایش بتن هم می شود.
مراحل اجرای بتن با ماله برقی :
· برای شروع کار در اجرای بتن با ماله برقی ابتدا سطح کار را از هر گونه آلودگی پاک می کنیم .
· اجرای مگریزی برای محکم شدن سطح.
· قالبندی و آرماتوربندی.
· اجرای بتن با ماله برقی.
· و بعد از اجرای بتن نوبت به برش های انقباضی و انبساطی می رسد.
مزایای بتن ریزی کف با ماله پروانهای :
· باعث جلوگیری از به وجود آمدن ترک های مویی در بتن می شود.
· باعث یکنواختی در بتن می شود.
· باعث صیقلی شدن سطح نهایی بتن می شود.
ویژگی اجرای بتن ریزی با ماله برقی چیست؟
· به صورت یک پارچه اجرا می شود.
· به شما کمک می کند سطحی صاف داشته باشید.
· مقاوم در برابر نفوذ آلاینده ها.
· مقاومت فشاری بالا.
· مقاومت در برابر تابش نور خورشید .
یکی از اصلی ترین بخش ها در کف سازی مرحله پرداخت بتن است که اگر به صورت اصولی انجام نشود علاوه بر هدر رفت هزینه های اجرایی ،زمان نیز هدر می رود.
محموعه کلینیک فنی و تخصصی بتن ایران ، با سالها تجربه و با مدیریت مهندس ابراهیم مهدی زاده و با بهره گیری از تکنولوژی پیشرفته و پرسنل مجرب در زمینه کف سازی، اجرای آرملات و اجرای بتن با ماله برقی به صورت تخصصی دست به اقدام زده است .
موارد مصرف ماله پروانهای ( ماله برقی یا ماله هلکوپتری ):
· کف سازی پارکینگ.
· کف سازی کارخانه.
· کف سازی محوطه.
· کف سازی پمپ بنزین و ….
اجرای بتن ریزی با ماله برقی با کیفیت و قیمت مناسب می تواند تمام نگرانی های شما را در کف سازی بر طرف کند که این کار را شرکت کلینیک فنی و تخصصی بتن ایران ، برای شما انجام می دهد.
اسکن بتن مسلح ( اسکن و شناسایی میلگرد و آرماتور در بتن- تعیین تعداد و سایز میلگرد در بتن )
در این متن سعی می شود توضیحاتی کاربردی در زمینه اسکن بتن و میلگرد و قطعات فلزی مربوطه به مخاطبین داده شود. شما می توانید جهت مشاوره و یا اجرای عملیات اسکن سازه های بتنی ( اسکن میلگرد یا آرماتور در بتن ) با بخش فنی کلینیک فنی و تخصصی بتن ایران ( 44618462-44618379 ) حاصل فرمایید.
اسکن بتن
اسکن بتن یکی از آزمایش هایی است که به دلایل مختلفی از آن بهره گرفته می شود. این آزمون جدای از دشواری های فنی و نیاز به تجهیزات مخصوص، هزینه نسبتا بالایی نیز دارد، بنابراین به صورت گسترده مورد استفاده قرار نمی گیرد. با این حال در مواردی برای درک بهتر شرایط سازه و المان های آن از این آزمون بهره گرفته می شود.
همچنین انجام این آزمایش می تواند به شیوه های مختلفی صورت پذیرد که با توجه به تفاوت در هزینه ها و تجهیزات مورد نیاز هر یک از این روش ها، انتخاب روش بهینه برای انجام آزمایش منوط به دانش کافی نسبت به هریک از این روش ها است.
شما می توانید برای کسب اطلاعات دقیق تر در این رابطه و دریافت مشاوره در ارتباط با اسکن بتن و روش های مختلف انجام آن و همچنین انجام این آزمون با دفتر فنی کلینیک فنی و تخصصی بتن ایران ( 44618462-44618379 ) در ارتباط باشید.
اسکن بتن
اسکن آرماتور بتن
اسکن آرماتور بتن یکی از آزمایش های غیر مخرب است که برای تعیین وضعیت بتن موجود از آن بهره برده می شود. به کمک این آزمایش می توان میزان تسلیح بتن، محل آرماتورها و موارد دیگری را مشخص نمود. از این آزمایش برای پروژه های مختلف جهت ارزیابی ظرفیت المان و یا در مواردی برای تشخیص محل میلگردها جهت جلوگیری از آسیب دیدن آن ها تحت فرآیندهای مختلف استفاده می شود.
اسکن بتن مسلح
اسکن بتن مسلح برای شناسایی میزان و محل دقیق آرماتورهای موجود در بتن به کار می رود. جدای از بحث ارزیابی بتن برای مشخص شدن وجود یا عدم وجود آرماتور کافی در آن، برای انجام برخی کارهای بتنی نیز ممکن است از اسکن بتن مسلح استفاده شود. از جمله در مواردی که قرار است فعالیت هایی چون سوراخکاری، کرگیری، تخریب جزئی، برش و …. روی آن انجام شود و به دلیل اهمیت سازه و یا المانی که تحت این موارد قرار می گیرد، نباید به آرماتورهای مدفون درون آن آسیب رساند.
همان طور که اشاره شد یکی از کاربردهای اسکن بتن در پروژه های بتنی در حال ساخت است. در صورتی که میزان آرماتور به کار رفته در یک المان اجرا شده مورد تردید باشد، این روش مورد استفاده قرار می گیرد. با قرار دادن دستگاه اسکن و با توجه به نوع عملکرد آن می توان به راحتی قطر، تعداد و محل آرماتورها را مشخص نمود.
یکی دیگر از کاربردهای اسکن بتن در مباحث مربوط به کاشت میلگرد است. خصوصا در مواردی که کاشت در اعضای با تراکم بالای میلگرد مانند فونداسیون انجام می شود، معمولا از سیستم کرگیری برای سوراخکاری استفاده می شود که می تواند آرماتورهای مدفون در بتن را برش دهد. در این گونه موارد برای ایجاد آسیب کمتر در آرماتورها می توان پیش از انجام سوراخکاری از اسکن بتن بهره برد.
اما معمولا پرکاربردترین حالت برای استفاده از اسکن بتن، مباحث مقاوم سازی است. پیش از انجام هرگونه عملیات و در مرحله بررسی و ارزیابی سازه، جهت شناخت دقیق سازه و اطلاع از شرایط آن، آزمایش های مختلفی بر روی سازه انجام می گیرد. معمولا یکی از آزمایش هایی که در این پروژه ها مورد استفاده قرار می گیرد، اسکن بتن است که به کمک آن میزان تسلیح المان و در نتیجه ظرفیت المان ارزیابی می شود.
اسکن بتن مسلح
اسکن میلگرد در بتن
اسکن میلگرد در بتن می تواند با استفاده از روش های مختلفی انجام شود. از جمله روش های متداول آن می توان به تست الترومغناطیس و تست رادار نافذ به زمین یا GPR اشاره نمود. معمولا روش الترومغناطیس در پروژه های ساختمانی بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد.
در روش الترومغناطیس دستگاه امواجی را در محدوده فراصوت تولید و به سمت قطعه مورد بررسی انتشار می دهد. با برخورد این امواج با جسم مورد نظر و بازتاب آن دستگاه موج بازگشتی را دریافت می کند. دستگاه از روی زمان بازگشت موج و کیفیت آن می تواند وجود مواد مختلف را تشخیص دهد. با توجه به مشخصات موج بازگشتی می توان به محل و نوع متریال ماده مورد آزمایش پی برد و در مورد بتن می توان محل، تعداد و سایز آرماتورها را مشخص نمود.
در روش GPR نیز از ساز و کار تقریبا مشابهی استفاده می شود. در این جا امواج ارسالی از نوع الکترومغناطیسی بوده و طول موج آن ها در محدوده موج های رادیویی است. بر اثر برخورد این امواج به مواد مختلف موج می تواند بازتاب شده و یا دچار انحراف گردد. با بررسی رفتار این موج ها می توان به ساختار درونی بتنی پی برد.
اسکن میلگرد در بتن
دستگاه اسکن بتن
پیش از انتخاب دستگاه اسکن بتن باید چند نکته را مد نظر قرار داد و انتخاب دستگاه را با توجه به این نکات انجام داد. در ابتدا باید هدف از انجام این آزمایش مشخص گردد. در مورد پروژه های مقاوم سازی چون سازه باید با دقت تحلیل شده و ظرفیت فعلی آن ارزیابی گردد تا بتوان میزان مقاوم سازی مورد نیاز را به درستی برآورد نمود، اسکن بتن باید با دقت بالا صورت پذیرد ولی در پروژه هایی مانند کاشت آرماتور دانستن محل آرماتورها کفایت می کند و نیازی به دانستن میزان آرماتور و دیگر متغیرها نیست. بنابراین می توان از دستگاه های با دقت پایین تر استفاده نمود.
در ادامه باید شرایط مختلف پروژه را لحاظ نمود. به عنوان مثال باید شرایطی از قبیل محدودیت ها، میزان دقت و حساسسیت کار، انتظارات مهندسین از نتیجه آزمایش، ابعاد المان های مورد بررسی، نیروی فنی در دسترس و … با دقت ارزیابی گردند. در اکثر پروژه ها از دستگاه های اسکن بتن معمولی استفاده می شود که غالبا تکنولوژی آن ها الترومغناطیس است. با این حال برخی از این دستگاه های محدودیت هایی داشته و تا عمق خاصی را می توانند ارزیابی نمایند و یا در برخی موارد که دقت بالایی مورد نیاز است ممکن است نتوان از این روش استفاده نمود. به همین دلیل شرایط پروژه پیش از آغاز کار و انتخاب روش برای انجام آن باید بررسی گردد.
نیروی فنی در دسترس و قابلیت تحلیل نتایج آزمایش نیز از نکات دیگری است که باید مد نظر قرار گیرد. انجام آزمایش بدون امکان بررسی و تحلیل نتایج حاصل از آن امر بیهوده ای است.
هزینه انجام آزمایش با توجه به اهمیت آن نیز یکی از نکات بسیار مهمی است که باید مورد توجه قرار بگیرد. استفاده از روش های بسیار دقیق اگرچه بسیار خوب است، در مواردی که ممکن است مورد نیاز نبوده و استفاده از این روش ها و دستگاه ها تنها هزینه اضافی را به همراه داشته باشد.
برای دریافت مشاوره در خصوص انتخاب روش و دستگاه اسکن بتن با توجه به شرایط پروژه خود می توانید با کارشناسان دفتر فنی کلینیک فنی و تخصصی بتن ایران ( 44618462-44618379 ) در ارتباط باشید.
دستگاه اسکن بتن
انواع دستگاه اسکن بتن
انواع دستگاه اسکن بتن با توجه به روش انتخاب شده برای اسکن بتن می تواند مختلف باشد. شرکت های مختلفی در دنیا دستگاه های اسکن بتن را چه برای روش الکترومغناطیس و چه برای روش GPR تولید می کنند. این دستگاه ها اگرچه ممکن است تفاوت هایی با هم داشته باشند، روش کار مشابهی دارند و از روی تغییرات ایجاد شده در موج تابیده شده به بتن قادر به اسکن آن می باشند.
از جمله برندهای معتبری که اقدام به تولید دستگاه های اسکن بتن می کنند می توان به شرکت های هیلتی، بوش و … اشاره نمود.
انواع دستگاه اسکن بتن
قیمت اسکنر میلگرد بتن
اسکنرهای بتن فارغ از تکنولوژی مورد استفاده در آن ها چه از نوع الترومغناطیس و چه از نوع GPR وارداتی هستند. این دستگاه ها با توجه به شرکت سازنده، کیفیت ساخت، دقت ارزیابی، محدوده امواج تولیدی، میزان نفوذ و … قیمت های متفاوتی دارند. با این حال معمولا قیمت دستگاه های الکترومغناطیس با توجه به تکنولوژی ساده تر و دقت پایین تر آن ها ارزان تر است.
همان طور که اشاره شد پیش از انتخاب نوع دستگاه برای اسکن بتن باید شرایط پروژه، محدودیت ها و عوامل دیگر دخیل با دقت مورد ارزیابی قرار بگیرند. برای دریافت مشاوره در خصوص روش مناسب برای اسکن بتن و همچنین انجام اسکن بتن به روش های مختلف می توانید با کارشناسان دفتر فنی کلینیک فنی و تخصصی بتن ایران ( 44618462 – 44618379 ) در ارتباط باشید.
دسترسی به مطالب مرتبط :
اسکن میلگرد و یا آرماتور در بتن ،روان کننده بتن ، افزودنی های بتن ، گروت چیست ، گروت اپوکسی ، ترمیم کننده بتن ، ترمیم بتن ، فوق روان کننده بتن ، افزودنی بتن ، مقاوم سازی بتن ، تعمیر بتن ، بتن ریزی در هوای گرم ، بتن ریزی در هوای سرد ، عمل آوردن بتن ، ماستیک پلی یورتان ، کف پوش اپوکسی ، واتراستاپ بتن ،ژل میکروسیلیس ، آب بندی استخر ، محصولات کلینیک بتن ایران ، پودر میکروسیلیس ، انواع ترک های بتن ( انواع ترک خوردگی بتن ) ، خمیر یا چسب کاشت میلگرد و آرماتور ، فوق روان کننده پلی کربوکسیلات بتن ، چسب بتن ، الیاف بتن ، آب بندی بتن ، مدت زمان مجاز حمل بتن ، آزمایش های غیرمخرب بتن ، عمل آوری بتن با بخار ، آزمایش چکش اشمیت ، مزایای کف پوش اپوکسی ، انواع مصالح ترمیم بتن ، چسب بتن اپوکسی ، مقاوم سازی با الیاف FRP ، انواع روش کیورینگ بتن ، طرح اختلاط بتن ، نکات اجرایی بتن حجیم ، وزن مخصوص ماستیک پلی یورتان ، وزن مخصوص گروت اپوکسی و استاندارد اجرا ، اثرات هوای گرم بر بتن ریزی ، آزمایش هافسل بتن ، آزمایش التراسونیک بتن ، آزمایش ذوب و یخ بتن ، آزمایش کربناتاسیون بتن ، آزمایش نفوذ یون کلر ، اسکن بتن ، ترمیم تیر بتنی ، اسکن میلگرد در بتن ، کیورینگ بتن ، تراکم بتن ، کارایی بتن ،
دسترسی به مطالب مرتبط :
اسکن میلگرد و یا آرماتور در بتن ،روان کننده بتن ، افزودنی های بتن ، گروت چیست ، گروت اپوکسی ، ترمیم کننده بتن ، ترمیم بتن ، فوق روان کننده بتن ، افزودنی بتن ، مقاوم سازی بتن ، تعمیر بتن ، بتن ریزی در هوای گرم ، بتن ریزی در هوای سرد ، عمل آوردن بتن ، ماستیک پلی یورتان ، کف پوش اپوکسی ، واتراستاپ بتن ،ژل میکروسیلیس ، آب بندی استخر ، محصولات کلینیک بتن ایران ، پودر میکروسیلیس ، انواع ترک های بتن ( انواع ترک خوردگی بتن ) ، خمیر یا چسب کاشت میلگرد و آرماتور ، فوق روان کننده پلی کربوکسیلات بتن ، چسب بتن ، الیاف بتن ، آب بندی بتن ، مدت زمان مجاز حمل بتن ، آزمایش های غیرمخرب بتن ، عمل آوری بتن با بخار ، آزمایش چکش اشمیت ، مزایای کف پوش اپوکسی ، انواع مصالح ترمیم بتن ، چسب بتن اپوکسی ، مقاوم سازی با الیاف FRP ، انواع روش کیورینگ بتن ، طرح اختلاط بتن ، نکات اجرایی بتن حجیم ، وزن مخصوص ماستیک پلی یورتان ، وزن مخصوص گروت اپوکسی و استاندارد اجرا ، اثرات هوای گرم بر بتن ریزی ، آزمایش هافسل بتن ، آزمایش التراسونیک بتن ، آزمایش ذوب و یخ بتن ، آزمایش کربناتاسیون بتن ، آزمایش نفوذ یون کلر ، اسکن بتن ، ترمیم تیر بتنی ، اسکن میلگرد در بتن ، کیورینگ بتن ، تراکم بتن ، کارایی بتن ،